homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"-5

#77 2008-02-04 00:30:22

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"

aseara am dormit prima data la el....le-am spus alor mei pur si simplu, oricum stiu ca iubi ramane constant al mine acum ca sunt eu plecati deci tot dracul ala era....oricum le-am zis printr-un mesaj si parca mi-a fost mai putin rusine...am scapat de stress-ul asta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#78 2008-02-05 03:13:32

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

la mine n-a fost greu niciodata cu faze d-astea k inca de pe la 13-14 ani ma duceam in tabere, excursii, la petreceri si tot felul de chestii si erau obisnuiti sa le spun k nu vin o noapte acasa, dar mereu ma intrebau unde ma duc (si inca ma mai intreaba big_smile ) da` nu-i problema, le spun k sa stea calmi. Oricum, mai rar am dormit eu pe la baieti, de obicei ne duceam impreuna la munte, la mare.. s-au prins ai mei din start doar nu ma duceam cu prietenu` la mare si ne uitam cumintei la stele tongue Si mai am noroc k ai mei pleaca in fiecare sambata la fini si ba nu se intorc deloc pana duminica seara, ba se intorc pe la 2-3.. De obicei le spun eu sa doarma acolo k ramane "x" la mine..

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#79 2008-02-05 07:46:48

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

cand i`am spus prima data mamei ca dorm la el s`a foit,s`a rasucit si pana la urma a gasit ceva sa ma cheme acaSA..l`a pus pe fratemiu sa ma sune sa`mi zica sa ma intorc acasa,a iesit scandal,n`am mai vb cu ea o saptamana pt ce mi`a facut..acum insa stau si cu saptamana la el (cand e singur) si dorm oricand la el,nu mai comenteaza nimeni nimic..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#80 2008-02-05 10:55:02

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ancutsa a scris:

capcaun a scris:

doamne...cum  au  ajuns  ai  mei...cand  ma  vede  tata  k  ma  machiez   si  aranjez, stie  deja  k  plec  in  orash  sa  ma  vad  cu  matzul  meu...si  baga  jumate  de  cap  pe usa  la  mine  in  camera  si  ma  intreaba  cu  jumate  de  gura "si  mai  vii  maine?" rotfl rotfl   si   eu  la  el "daca   nu  vin  pana  la  23.00  seamna  k vin  maine"   si inainte  fetelor   aveam   ora  limita, atat   de  comunist  era...maxim  miezul  noptii  sa  ajung  home lol.....faza   e  k  am  inceput  sa  dorm  2  nopti  consecutive  la  matz big_smile  si  deja  tata  isi  stramba  nasul, k  nu'i  convine...dar   park'l  vad  in  viitor  k  ma  intreaba  "si  cand  mai  vii  acasa?"  lol

cum ai reusit capcaun ?in aceeasi situatie sunt si eu...am indata 8 luni cu motanelu meu si nu stiu cum sa fac sa ii aduc pe "calea cea buna " pe ai mei..cu mama nu prea discut ca daca i-as zice ca m-am dezvirginat cu el ar iesi scandal mare...stiu ca intr-o zi mi-a gasit in ghiozdan ambalaju de la testu de sarcina si a  iesit un taraboi gigantic...am limita de ora...trebuie sa stie unde sunt...cu cine..stiu ca, cu dodo(prietenu)...de evadat mai evadez...mai un majorat...mai o petrecere unde ramanem mai multi acasa la respectiva persoana...cand ies afara si stau cate 4-5 ore..ma interogheaza unde ai fost atatea ore..si ii zic ca prin cluburi  cand de fapt noi stam in fiecare zi la el(ai lui nu au nimic impotriva...are parinti super de treaba..)..chiar nu stiu ce sa fac sa nu ma mai streseze ai mei in aja hal..in + imi zic ca de cand sunt cu el m-am schimbat radical...ca sufar degeaba pentru el...ca nu ma merita...si alte  lucruri deastea...grater

chestia cu "te-ai schimbat radical bla bla" imi suna a naibii de cunoscuta sad. din cate inteleg esti in liceu... asa ca nush ce sa-ti zic, avand in vedere ca eu eram deja la facultate (majora deci) cand am "pus picioru-n prag" (pai daca ai mei imi gaseau testu de sarcina in ghiozdan, cred ca iesea cu scantei maaari de tot!!). dar n-au prea avut ce sa-mi faca... in definitiv, le-am zis ca asta vreau si ca e viata mea. prea fericiti nu-s, insa, nici acum, asta-i clar...

bafta!! eventual, daca nu mai ai mult pana termini, mai ai rabdare un pic... ai sa vezi ca se schimba lucrurile foarte tare cand dai la facultate (chiar daca o faci in acelasi oras). daca nu... incearca si tu sa fii "fetita responsabila" in  fatza lor, ca sa aiba mai multa incredere in tine.. adu-l pe el pe la tine mai des, sa-l cunoasca ai tai, sa se obisnuiasca cu el si sa vada ca nu le mananca odorul... dar, oricum, va fi greu si te inteleg.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#81 2008-02-06 09:19:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

atunci lucreaza pe ambele fronturi. zi-i prietenului tau ca tre sa suporte asta pt o imbunatatire a situatiei (prietenul meu avea 29 de ani cand a venit la ai mei prima data si se stresa ca un copil de 14. oricum, va fi destul de neplacut, parintii cei mai draguti stiu sa devina ai dracului cand apare vreo "concurenta nedorita" la iubirea puiutului lor, asa ca sa va asteptati la discutii intrerupte de pauze penibile, la intrebari stupide cu "ce-s parintii tai?" "ce note ai la scoala" "ce ti-ar placea sa devii?", la povesti despre ce dulce erai tu la 3 luni samd). pe de alta parte, ia-i pe ei deoparte si zi-le ca, indiferent ce li se pare lor, tu esti destul de desteapta (si asta n-or sa nege, doar is parintii tai!!) incat sa nu stai cu un tantalau; le zici ca tie iti place foarte mult omul si relatia, ca aveti incredere bla bla.... si ca, SPRE BINELE FIICEI LOR, sa nu faca pe nebunii cand vii cu el acasa, pt ca si-ar putea inchipui cine stie ce si s-ar putea indeparta de tine de frica lor. niste parinti normali ar trebui sa reactioneze pozitiv... pana la urma, cine vrea sa rupa inima propriului copil? eventual, daca merge acceptabil prima data, nu uita sa le multumesti ca au fost draguti bla bla... (iar pe el te descurci tu sa-l recompensezi tongue). e greu... dar cam toate trecem prin asta...

Ultima oara a fost editat de katami (2008-02-06 09:20:23)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#82 2008-02-06 12:59:03

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si la mine e aceeasi poveste grater ... Mama isi iese din minti numai daca bat apropouri ca as vrea sa dorm la el... Ca ce o sa zica lumea, ca nu se cade sa dorm la el, oricat de moderna ar fi societatea de azi si alte bla-bla-uri din astea. Jenant este ca eu am 23 de ani si sunt impreuna cu el de mult timp; intotdeauna am fost responsabila si descurcareata, stiu sa am grija de mine... Dar astea nu conteaza, raman numai conceptiile invechite pe care le au ei. Cred ca singura solutie sa scap de problema asta este sa ma mut de acasa. Si asta voi face, cat de curand.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#83 2008-02-08 22:19:40

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

eu acum o ora m'am certat cu el pe subiectul asta..are dreptate dar ii cunosc pe ei si nu indraznesc sa ii intreb nu ma lasa sa dorm la o colega daramite la el:(((...simt ca are prea multe cerinte de la mine,ma preseaza cu anumite chestii dar nu stiu...asta'seara ma invitase la el la tara si sa dormim o noapte acolo...i'am explicat ca nu se poate si mi'a aruncat:ca pana cand o sa se mai intample asta..ca stam de 2 ani si nicio schimbare cand se va putea,etc etc...eu sufar enorm din cauza asta:(( incerc sa vorbesc cu parintii mei dar nu ma asculta,nu m'au ascultat si nici nu cred ca ma vor asculta vreodata...m'am saturat de grija care mi'o poarta si de conceptiile lor de tot c****u..ii urasc cateodata din cauza asta!!!!!pana cand se vor intampla toate astea....sper ca nu v'am plictisit pe mine m'a ajutat sa ma descarc:(((

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#84 2008-02-09 11:30:00

alinutzza_allexandra
Full member
Inregistrat: 2008-01-18

la mine in noaptea de rev....pe la 1-2...eram cu iubi acasa la mine....si zice iubi lui tata...."o lasati pe allina la mine noaptea asta?"....taicamiu a facut o fatza si o inceput sa comenteze...m'o ofticat si de aia nici nu mai incerc....sa trec de bac si dupa aia dak mai aud comentarii de le el ... box big_smile

#85 2008-02-09 11:37:51

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

dak ii zic lu' taik-miu cv in genu imi da un shut in dos de nu ma vad  punish dumbom
ii cam gelos tatycu asta al meu rotfl

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#86 2008-02-09 12:05:29

alinutzza_allexandra
Full member
Inregistrat: 2008-01-18

iubi: "sa trec de bac si dupa aia dak mai aud comentarii de le el..."
iubi: ce faci dupa bac?
BUZZ!!!
alinutzza hjarta: rotfl
alinutzza hjarta: ma marit
iubi: te muti mai intai
iubi: smile
ce nebun e bebe meu big_smilebig_smilelollolrotfl dumbom

#87 2008-02-09 13:21:56

skumpi
Vizitator

la mine a mei nu mai zic nik rotfl
zice mami aseara catre iubi..." da zi`mi ce vrei sa faci cu fata asta`? " iubi...pai " nik...o duc sa doarma la mine rotfl mami " da ? " ..iubi " da...si poate nu v`o mai aduc acasa never " mami yikes
tare dulce a fost cum a zis el acolo k nu ma mai aduce acasa` big_smile

#88 2008-02-09 13:23:39

blue*girl
Sr. member

angel ci mumos rodnar

#89 2008-02-09 23:53:05

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

io am inceput sa mai uit sa vin acasa ...de cand am venit in galati stau 24/24 aproape cu iubi, cand la mine cand la el lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#90 2008-02-10 09:05:16

blue*girl
Sr. member

eu abia ashtept sa termin liceul.. deshi mai este pana atunci... shi dupa aia ma mut shi eu la uby.... fie k ai mei sunt de acord fie k nu big_smile.. doar o sa fiu majora shi nu au ce sa comenteze atata timp cat mie imi este bine

#91 2008-02-10 12:57:41

skumpi
Vizitator

blue*girl a scris:

eu abia ashtept sa termin liceul.. deshi mai este pana atunci... shi dupa aia ma mut shi eu la uby.... fie k ai mei sunt de acord fie k nu big_smile.. doar o sa fiu majora shi nu au ce sa comenteze atata timp cat mie imi este bine

crezi u rotfl

#92 2008-02-10 13:03:15

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

skumpi a scris:

blue*girl a scris:

crezi u rotfl

aha bine zis crezi tu .faptul k esti majora nu schimba cu nimic situatia.

expect the worst , hope for the best!

#93 2008-02-10 13:04:26

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Subscriu... Nu o sa se schimbe nimic pana nu ne maritam dumbom punish

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#94 2008-02-10 13:04:35

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Zic ei ca atata timp cat esti minora esti in grija lor,dupa majorat baga clauza "Locuiesti in casa mea" rotfl

#95 2008-02-10 13:07:27

andrutza
Vizitator

pe mine ma lasa sa ma mut la iubi....deja stiu ca peste un an gata ne mutam impreuna la apartamentul lui, abia astept smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.